• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Funkita

Merken
Filter op merknaam
Filter op rugpand
Funkita Badpak Crazy Cracks
€42,50

Funkita

Funkita is een Australisch zwemmerk met het hoofdkantoor in Melbourne, Australië.
Alle badkleding wordt ontworpen door atleten, voor sporters. Hierdoor weten ze als geen ander hoe badkleding hoort te zitten!

Funkita is in 2004 gelanceerd met als doel elke zwemmer een geweldig aanbod te geven van comfortabele en kleurrijke chloorbestendige badkleding, die lang meegaat en erg comfortabel draagt.

De badkleding is gemaakt van C-Infinity stof, een premium Italiaanse 100% polyester stof welke extreem chloorbestendig is. Een andere eigenschap van de C-Infinity stof is dat de kleuren niet vervangen en de badkleding zelfs na uren in chloorwater of blootstelling aan de zon zijn vorm niet verliezen. Verder zorgt de stof voor een zeer prettig draagcomfort en geeft het een zacht en comfortabel gevoel.

De badpakken van Funkita zijn zeer geschikt voor zwemmers, triatleten, lifesavers, schoonspringers en natuurlijk ook recreatieve zwemmers.  Funkita heeft altijd gewaagde, kleurrijke en vrolijke prints die je iedere dag inspireren om het beste uit je training en wedstrijd te halen. De duurzame en comfortabele badkleding zorgen ervoor dat je dag in dag uit Funkita wilt dragen. Bij normaal gebruik gaat de badkleding erg lang mee. 

Naast badkleding heeft Funkita ook trainingsmaterialen aan het haar assortiment toegevoegd. De trainingsmaterialen zoals; zwemplanken, pullbouy’s, zwembrillen, badmutsen, rugtassen en handdoeken zijn net als de badkleding kleurrijk, opvallend en zijn een goede aanvulling op de badkledinglijn.

In 2016 lanceerde Funkita haar eerste FINA-goedgekeurde wedstrijdpak. Met behulp van body ‘molding’ technologie op topsporters en uren van testen onder de perfecte omstandigheden werd de APEX Stealth ontwikkeld.