Wie zijn wij?

Wij zijn echte zwemfanaten, sportliefhebbers en ervaren professionals uit de zwemsport! Zwemspullen.nl is één van de grootste online en offline gespecialiseerde zwemwinkels van Nederland en België met een zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige zwemkleding en accessoires. Daar zijn we best trots op! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 5 dagen per week geopend. Zwemspullen.nl heeft een enthousiast team, dat écht verstand heeft van zwemmen! Wil je langskomen op een dag waarop we niet geopend zijn? Bel ons om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Klik hier voor onze openingstijden.

Waar staan we voor?

Naast het mooie aanbod van diverse merken hanteren wij zéér aantrekkelijke prijzen, zijn er regelmatige aanvullingen op het assortiment en vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Onze enthousiaste medewerkers weten waar ze over praten omdat zij niet alleen zelf ervaring hebben met de producten die we aanbieden maar ook omdat we zelf actief zijn in de zwem- en triathlonwereld.

Hoe wil je met ons in contact komen?

Heb je een vraag of wil je graag ons advies? Wij helpen je graag verder.

  1. Contactformulier invullen
    Je kunt het contactformulier invullen en je vraag stellen. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord.Ga naar het contactformulier.

  2. Wil je graag een medewerker spreken?
    Dat kan! Je kunt ons tijdens de openingstijden van de winkel bereiken op telefoonnummer +31(0)6 24 888 688. Wij helpen je graag.

Winkeladres:

Triathlonwinkel.nl
Bitswijk 34
5401 JB Uden
☎: +31 (0) 6 24 888 688
✉: info@triathonwinkel.nl
KvK-nummer: 73671711

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.