Welkom in dé zwemwinkel van Nederland en België

Zwemspullen.nl, centraal gelegen in de driehoek Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, is gespecialiseerd in zwemmen en triathlon en verkoopt alleen maar artikelen die hieraan gerelateerd zijn. Vanaf de snelweg vanuit Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen sta je binnen 5 minuten in de winkel. De winkel is 5 dagen per week geopend en wij hebben ruim 400m2 gevuld met zwemkleding en materialen.

En wat helemaal uniek is: in de winkel staat een 'endless pool', waarin wetsuits getest kunnen worden!

Wij nemen graag de tijd om je te informeren over de verschillende soorten zwemkleding, trainingsmaterialen en wetsuits die er bij ons verkrijgbaar zijn. Als je het prettig vindt bekijken we samen met jou welke zwemmaterialen er geschikt kunnen zijn en passen bij je zwemstijl. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend! Wil je langskomen op een dag waarop we niet geopend zijn of je wilt weten of we het product op voorraad hebben? Bel ons om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Zwemspullen heeft een enthousiast team, dat écht verstand heeft van zwemmen! Wij helpen je graag verder. 

Openingstijden en bereikbaarheid t.a.v het Covid-19

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij besloten om de fysieke winkel in Uden tijdelijk te sluiten tot tenminste 6 april. Hierbij geven wij gehoor aan de maatregelen van de overheid. De veiligheid van ons personeel en onze klanten heeft de hoogste prioriteit.

Onze webshop blijft 24 uur geopend. Wij zijn elke dag goed bereikbaar per telefoon en mail voor informatie, advies en hulp voor je online bestelling. Online bestellingen worden verwerkt maar dit kan langer duren dan dat je gewend bent.

Bel ons met je vragen, wij helpen je graag.

Ter herinnering: zie de contactgegevens en onze openingstijden voor de online klantenservice hieronder

Openingstijden winkel Uden vanaf 16 maart tot tenminste 6 april tijdelijk gesloten 
Openingstijden klantenservice: maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur 
  ✉: info@zwemspullen.nl 
  ☎: +31 (0)6 24 888 688

Winkeladres

Bitswijk 34
5401 JB Uden
☎: +31 (0) 6 24 888 688
✉: info@zwemspullen.nl
KvK-nummer:73671711

Parkeren
Parkeren is gratis op de parkeerplaatsen voor de deur van de winkel. 

Route plannen
Wij vinden het leuk dat je langs wilt komen.

Tot ziens in dé zwemwinkel van Nederland en België

Team Zwemspullen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.