Service & Contact


Wie zijn wij?
Wij zijn echte zwemfanaten, sportliefhebbers en ervaren professionals uit de zwemsport! Zwemspullen.nl is één van de grootste online en offline gespecialiseerde zwemwinkels van Nederland en België met een zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige zwemkleding en accessoires. Daar zijn we best trots op! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 5 dagen per week geopend. Zwemspullen.nl heeft een enthousiast team, dat écht verstand heeft van zwemmen! Wil je langskomen op een dag waarop we niet geopend zijn? Bel ons om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Klik hier voor onze openingstijden.


Waar staan we voor?
Naast het mooie aanbod van diverse merken hanteren wij zéér aantrekkelijke prijzen, zijn er regelmatige aanvullingen op het assortiment en vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Onze enthousiaste medewerkers weten waar ze over praten omdat zij niet alleen zelf ervaring hebben met de producten die we aanbieden maar ook omdat we zelf actief zijn in de zwem- en triathlonwereld.

 

Hoe wil je met ons in contact komen?
Heb je een vraag of wil je graag ons advies? Wij helpen je graag verder.

 

1.  

Contactformulier invullen
Je kunt hiernaast het contactformulier invullen en je vraag stellen. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord.

2.  

Inloggen op je eigen account bij zwemspullen.nl
Heb je een vraag over je bestelling, factuur of je wil een vraag stellen aan ons? Log dan in bij je account. Nog geen account? 
Een account aanmaken is heel eenvoudig. Wil je een account aanmaken, klik hier

3.  

Wil je graag een medewerker spreken
Dat kan! Je kunt ons tijdens de openingstijden van de winkel bereiken op telefoonnummer +31(0)6 24 888 688. Wij helpen je graag.



Winkeladres:
Zwemspullen.nl
Bitswijk 34
5401 JB Uden
: +31 (0) 6 24 888 688
: info@zwemspullen.nl 
KvK-nummer: 73671711
De handelsnaam van ons bedrijf is: Special Sports Swimwear
Neem contact op
* Verplichte velden