• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Werken bij zwemspullen.nl

Aan de slag bij zwemspullen.nl
Aan de basis van ons succes staat een enthousiast team met uitgebreide kennis op het gebied van zwemartikelen, trainingsbadkleding en wedstrijdpakken van diverse toonaangevende merken. Daarnaast hebben onze medewerkers ruime ervaring uit de praktijk. Zwemspullen.nl groeit en er is nog veel ruimte om te groeien. In onze open werkomgeving krijgt iedereen dan ook volop ruimte om mee te groeien en bij te dragen aan het succes van Zwemspullen.nl.


Zien we jou bij de finish?
Werken bij Zwemspullen.nl betekent werken bij de meest specialistische en sportieve zwemwebwinkel van Nederland! We zoeken collega’s, mensen met wie het klikt. Dus heb jij affiniteit met de zwemsport, ben je gedreven en heb je een ondernemende mentaliteit? Dan horen we graag van je!


Stageplaats
Zoek je een stageplaats en ben je woonachtig in rondom: Roermond - Venlo - Eindhoven 's Hertogenbosch of Nijmegen? Informeer dan of wij je kunnen plaatsen! Ben je op zoek naar een stageplaats omdat je een commerciële, creatieve of informatica opleiding doet op MBO of HBO-nivo dan adviseren wij je zeker om ons te benaderen.


Solliciteren
Solliciteer! Wij horen graag van je. Stuur ons je cv en vertel ons wat je bij ons zou willen doen. Maak ons enthousiast om je te ontmoeten. Solliciteren bij Zwemspullen.nl kan door een open sollicitatie te sturen.


Meer weten?
Heb je vragen over een stageplaats of heb je interesse om bij ons te werken? Neem dan contact op met Zwemspullen.nl.
Wil je weten waar we gevestigd zijn en hoe je ons met de auto, fiets of openbaar vervoer kunt bereiken? Klik hier voor meer informatie.