• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembrillen

Filter op geslacht
Filter op merknaam
Arena zwembril Cobra Ultra Spiegel Zilver-Zwart
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Spiegel Rood-Revo-Wit-Zwart
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Spiegel Zilver-Groen-Roze
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Spiegel Roze-Revo-Wit
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Spiegel Geel-Revo-Zwart
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Spiegel Geel-Revo-Blauw
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Spiegel Zilver-Groen-Wit
€49,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Blauw-Wit-Zwart
€39,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Roze-Wit
€39,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Zwart-Oranje
€39,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Blauw-Zwart
€39,95
Arena Zwembril Cobra Ultra Zwart-Rood-Wit
€39,95

Zwembrillen

Er zijn verschillende soorten, merken en ontwerpen zwembrillen. Het belangrijkste is dat je zwembril goed aansluit bij je ogen en je neus en dat het model past bij je hoofd. Daarom adviseren wij altijd om een bril te passen voordat je koopt. 

Zwembrillen hebben verschillende eigenschappen waardoor je de zwembril perfect kunt instellen naar je eigen wensen. Zachte afdichting rondom de brilglazen, flexibele of verwisselbare neusbrug, breed zicht, gespiegelde glazen etc.


Hoe maak je nu een goede keuze voor een zwembril?

Over het algemeen dragen dames en kinderen vaak een kleinere zwembril omdat de afstand tussen de ogen naar de neus vaak kleiner is dan bij mannen. Wedstrijdzwemmers kiezen vaak voor een kleinere zwembril. Een kleinere zwembril biedt minder weerstand in het water en hebben vaak een hydrodynamisch ontwerp. Voor zwemmers die vaak in buitenwater zwemmen, dan is een grotere zwembril met gespiegelde glazen en een bredere zicht een goede keuze. De gespiegelde glazen reflecteren de schitteringen op het water of door lampen op waardoor je altijd een goed zicht hebt.

In ons assortiment hebben wij ook zwembrillen op sterkte. Deze zwembril bied je een nauwkeurig zicht zowel boven als onderwater. Je kunt per 0.5 dioptrie je zwembril bestellen.

Advies nodig? Wij helpen je graag! Kom langs in de winkel om een goed advies te krijgen voor je zwembril. Je zult zien dat dat er genoeg keuze is en dat er altijd een bril is die je écht goed past.