• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwemkleding

Merken
Filter op geslacht
Filter op merknaam
Filter op type
Filter op rugpand
Filter op model

Zwemkleding

Om ongehinderd te kunnen trainen moet een trainingsbadpak goed aansluiten en een perfecte pasvorm hebben. Goede trainingsbadpakken zitten als een tweede huid om je lijf en zitten niet te los maar ook niet te strak. Door de moderne prints, de verschillende modellen en de keuze van het materiaal is dat geen enkel probleem.

Opvallend aan de trainingsbadpakken is dat ze voorzien zijn van comfortabele schouderbanden, ze buitengewoon bestand zijn tegen chloor, nauwelijks pillen, prettig aanvoelen en snel drogen.

Onze trainingspakken hebben altijd een goed rugpand welk altijd geschikt is voor elke zwemmer van elk niveau. Het rugpand zorgt er o.a. voor zorgt dat armen en schouders maximale vrijheid hebben en dat de zwemkleding tijdens het zwemmen niet schuurt. Voor grotere cupmaten, groter dan cup D geven deze trainingsbadpakken geen steun. De badkleding is niet voorgevormd en hebben geen beugels voor extra ondersteuning.

Bij zwemspullen.nl vind je het hele jaar door een mooie collecties hoogwaardige trainigsbadpakken van onder andere Arena en Funkita. 3x per jaar komen er een nieuwe collecties uit van deze merken. Ze zijn er in diverse opvallende gekleurde prints.

De trainingsbadpakken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen waardoor ze lang mee gaan. Geen enkel badpak is eindeloos bestand tegen de inwerking van chloor- en zeewater, maar als je je badpak na elke zwemtraining meteen uitspoelt met kraanwater, dan gaat je badpak extra lang mee. 

Let er bij het kiezen van een badpak vooral op dat de halslijn hoog genoeg is voor je, dat het badpak past het bij je lichaamsbouw en dat het model voldoende bewegingsvrijheid biedt voor je benen, armen en schouders en goed aansluit bij je rug en billen. Dus...bij het thuis passen van je badpak gewoon even een paar slagen 'droogzwemmen', dan weet je meteen of je het juiste model te pakken hebt!