• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trainingszwemkleding van Funkita, Funky Trunks en Arena

✓ Professionele badkleding ✓ Geschikt voor dames, heren, meisjes en jongens ✓ 100% chloorbestendig ✓ Topmerken ✓ Perfect pasvorm
Filter op merknaam
Funkita Bikini Splatter Attack
€42,50
Funkita Bikini Prickly Pete
€42,50
Funkita Bikini Jungle Jam
€54,50
Funky Trunks Jammer Streetscape
€42,50
Funky Trunks Jammer Splatter Attack
€42,50
Funky Trunks Jammer Team
€42,50
Funky Trunks Jammer Speed Boxer
€42,50
Funky Trunks Jammer Jungle Jam
€42,50
Funky Trunks Trunk Streetscape
€34,50
Funky Trunks Trunk Splatter Attack
€34,50
Funky Trunks Trunk Team
€34,50
Funky Trunks Trunk Speed Boxer
€34,50

Trainingszwemkleding van Funkita, Funky Trunks en Arena

Zwemspullen.nl heeft altijd de nieuwste collecties en trends beschikbaar. In ons ruime assortiment vind je alleen professionele zwemkleding van uitsluitend topmerken zoals Arena, Funky Trunks en Funkita.

Niet alleen door de fantastische kleuren verschillende prints/motieven maar ook door de keuze van het materiaal en de prettige pasvorm kiezen wij voor deze zwemkleding. De zwemkleding is buitengewoon bestand tegen chloor, pilt nauwelijks, voelt zeer prettig aan, en droogt snel.

Door de perfecte pasvorm sluit de trainingszwemkleding goed aan, geeft het voldoende bewegingsvrijheid en schuurt de zwemkleding niet tijdens het zwemmen. De zwemkleding is uitermate geschikt voor alle zwemmers voor elk niveau! Het maakt niet uit of je nu op het allerhoogste niveau zwemt, net begint, of gewoon lekker recreatief baantjes zwemt, wij weten wat lekker zit!

Persoonlijk advies nodig? Bel of kom langs in de winkel en pas de verschillende modellen. Zo weet je welke pasvorm en model het beste bij je past.