• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rugzakken

✓Geschikt voor al je trainingsmateriaal ✓ Veel opbergmogelijkheden ✓ Voldoende keuze ✓ ARENA, HUUB ✓ Draagt super comfortabel
Filter op merknaam
Arena Rugzak Fastpack 2.1 Zwart-Pivo-Groen
€79,95
Arena Rugzak Fastpack 2.1 Zwart-Pivo-Roze
€79,95
Arena Rugzak Fastpack 2.1 Zwart-Roze
€79,95
Arena Rugzak Fastpack 2.1 Navy-Geel
€79,95
Arena Rugzak Fastpack 2.1 Zwart-Geel
€79,95
Arena Rugzak Fastpack 2.1 Zwart-Groen
€79,95
Arena Rugzak Spiky 2 Large AO Shattered-Sharks
€64,95
Arena Rugzak Fastpack Core Elite Iron-Lady
€54,95
Arena Rugzak Fastpack Core Zwart-Fluo_Groen
€59,95
Arena Rugzak Fastpack Core Navy-Rood-Wit
€59,95
Arena Rugzak Fastpack Core Zwart-Turquoise
€59,95
Spiky 2 Large Rugzak Zwart-Pivo-Roze
€57,95

Rugzakken

Wij vinden dit de ultieme tas op het gebied van tassen. Rugzakken zijn erg makkelijk om te dragen, praktisch en trendy. De rugzakken bij zwemspullen.nl zijn ontworpen voor zwemmers en triatleten. Er is nagedacht over wat zwemmers nodig hebben.

Ruime vakken, versterkt en ruim schoenenvak, extra compartiment aan de onderzijde en handige gedeeltes om al je spullen in op te bergen. Zo zijn een aantal van onze rugzakken uitgerust met elastische buitenvakjes van mesh waar je bijvoorbeeld je bidon in kunt opbergen. Ook is de rugtas gemaakt van waterdicht materiaal. 

De rugtassen zijn te verkrijgen in verschillende groottes, zo zijn er ook compactere versies verkrijgbaar indien je geen grootte tas op je rug wilt dragen. Dit is wellicht minder handig als je veel zwemspullen met je meeneemt naar je training of wedstrijd. Al met al een super fijne tas om al je trainingsmaterialen, kleding, schoenen, zwemplank, zwemsnorkel in mee te nemen. Maar ook een laptop past is deze tas!